Linardics Kft. Linardics Kft. Alapítva 1994-ben|ISO 9001

Menu

Ebben a pillanatban nincs eladó gépünk. Kérjük, nézzen vissza később, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az szkubenics@linardics.hu címen!

Porfestés

Az elektrosztatikus porfestés, a felületkezelés egyik legkorszerűbb és leg környezet barátibb technológiája. Korrózióvédő bevonatot képez, megfelelő felületi előkészítéssel öt, tíz, vagy akár tizenöt évre meggátolja a felület korrodálódását. Jól ellen áll az UV sugárzásnak és az időjárási viszontagságoknak.

A technológia szerint egy színezett műanyag alapú, por állagú festéket hordunk fel szóró pisztollyal a különböző fém felületekre. A felületen az elektromos töltöttség miatt tapad meg a por, amit ezek után 180-220 °C-os kemencében égetünk rá a felületre. A beégetés után amint a termék kihűlt egyből csomagolható és akár szállítható is.

Porfestő üzemünk egy 7500 mm hosszú 1600 x 1100 mm széles beégető kemencével rendelkezik, amelyhez kapcsolódik, három darab szóró kabin, amelyek lehetővé teszik egyszerre több szín festését is. Ezáltal nem okoz gondot, a különböző színekről történő gyors átállás és a rövid határidőre történő vállalás. Foglalkozunk nagy szériás és egyedi megbízásokkal is.

A porszórást Gema és Wagner szórópisztolyokkal végezzük.
A felület előkészítését az igények és a követelmények szerint, zsírtalanítással és foszfátozással vagy szemcseszórással végezzük. A zsírtalanítást mosó kádas és nagy nyomású szóró technológiával, a szabványoknak megfelelően végezzük.

A színpaletta kimeríthetetlen a RAL kártyán szereplő bármely szín festésére lehetőség van, illetve több gyártó cég egyedi kidolgozású extra színei is rendelkezésünkre állnak.

Autómata fstés