Linardics Kft. Linardics Kft. Alapítva 1994-ben|ISO 9001

Menu

Ebben a pillanatban nincs eladó gépünk. Kérjük, nézzen vissza később, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az szkubenics@linardics.hu címen!

Quality

Mindig ellenőrzött minőségben

Termelésünk a legmagasabb szintű, ellenőrzött minőségi követelmények mentén folyik

A LINARDICS KFT. MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Működési területünkön a gyártás és szolgáltatás meghatározó elemének a minőséget, megrendelőink és üzleti partnereink igényei biztonságát tekintjük, azt a mindennapi munkánk részeként érvényesítjük.

A LINARDICS Kft. célja, hogy hatékony és gazdaságos tevékenységgel, jó minőségű termékek előállításával elnyerje a vevők elégedettségét, árainak versenyképességét javítsa, piaci részesedését növelje.
A Társaság törekszik arra, hogy megrendelői elfogadják a lemezmegmunkáló és porfestési tevékenysége eredményeként létrehozott termékeit.

Minőségpolitikánk, melyben elkötelezzük magunkat a minőség és a folyamatos fejlesztés mellett teljes körűen érvényes a Kft. valamennyi tevékenységével és termékével kapcsolatos folyamatára és tevékenységére.

Tevékenységünk középpontjában a megrendelő áll, ezért igényeik folyamatos teljesítésére törekszünk, hogy elnyerjük megelégedettségüket. A magas minőségű előállítási és szolgáltatási tevékenységen belül kiemelten kezeljük a környezet megóvását, a munkavállalók munka- és egészségvédelmét, a megfelelő működési környezet megvalósítását.
Munkafolyamatainkat szabályozzuk, ellenőrizzük és értékeljük a kapott információk és adatok alapján, annak érdekében, hogy a hibák előfordulását megelőzzük, új célokat és fejlesztéseket tűzzünk ki. Elkötelezettek vagyunk a folyamatos minőségi fejlődés megvalósításában, a műszaki, technológiai feladatok minőségének fejlesztésében.

A Kft. vezetése támogatja a korszerű szakmai ismeretek elsajátítását és alkalmazását. Rendszeres minőségügyi és szakmai képzéssel, oktatással biztosítjuk a munkatársak felkészültségét és önképzését. Célunk a minőségpolitika megvalósítására képes, elkötelezett és elégedett munkatársi közösség kialakítása.

A Kft. szervezettségének növeléséhez és folyamatainak dokumentálásához
az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtetjük.

A Linardics Kft. jelmondata:
A jó minőség és az elfogadható ár vonzza a vevőt!

A Linardics Kft. elkötelezett híve az ellenőrzött magas minőségnek. 2004-ben elnyertük az ISO 9001:2000 minősítést. Tanusítvány letöltése