Linardics Kft. Linardics Kft. Alapítva 1994-ben|ISO 9001

Menu

Ebben a pillanatban nincs eladó gépünk. Kérjük, nézzen vissza később, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az szkubenics@linardics.hu címen!

Ügymenet

Ismerje meg azt a folyamatot, ahogy a Linardics Kft.-nél a megrendelésből kész termék lesz

A megrendeléstől a kiszállításig

Árajánlatkérés, megkeresés


Árajánlatkérését faxon a (22)-503-864-es számon, elektronikus formában honlapunkon keresztül, vagy emailon küldheti el részünkre, a linardicskft@linardics.hu címre, ahol Kálmán Péter ügyfélkapcsolati referenssel tudja felvenni a kapcsolatot, vele egyeztethet árajánlatkérésével kapcsolatosan.

A pontos és gyors árkalkulációhoz az alábbi főbb paraméterek kellenek: termék rajza, esetleg modellje, anyagminősége, mennyisége, felületkezelése (horganyzás fajtája, RAL színe és kódja, stb,) tervezett gyártási határidő, csomagolás, kiszállítás kérdése.

Hogy közös munkánk a lehető leghatékonyabb legyen, kérjük Önöket, hogy gyártandó lemezalkatrészeiknél, – ha van rá mód – a dokumentációkat az alábbi formátumban küldjék el:
PDF, PSM, DXF, DWG, STEP, IGES

Kalkuláció


A beérkezett adatok alapján megtörténik a kalkuláció, amit – az előzetesen egyeztetett szempontok alapján – az árajánlat követ.

Normax termelésirányító rendszerünknek köszönhetően az elkészült kalkuláció bármikor visszakereshető, ellenőrizhető.

Árajánlatadás


Fontos szempont, hogy megkeresésére a lehető leghamarabb reagáljunk, de emelett az is, hogy versenyképes árakkal tudjunk az Ön rendelkezésére állni.

Árajánlatunk az Ön igényeihez igazodik, így a lehívási mennyiségeket akár sávosan, az alapanyagigényt külön meghatározva küldjük ajánlatunkat, hogy a lehető legoptimálisabb kalkulációt kapja készhez.

Megrendelés


Amennyiben ajánlatunk – a benne meghatározott paraméterekkel – elnyerte tetszését, úgy kérjük megrendelését elektronikus úton, a már korábban megadott email címen, vagy faxon küldje el hozzánk.

Visszaigazolás


Nincsen gyártás visszaigazolás nélkül! Ez mindkét fél számára elengedhetetlen a zökkenőmentes ügymenet szempontjából.

Amennyiben nem kapna megrendelésére visszaigazolást, – kérjük -jelezze számunkra!

Technologizálás, optimalizálás


A gyártási folyamat legfontosabb része, a megfelelő technologizálás.

Mérnök kollégáink az alkatrészek megfelelő rajzos dokumentációját, lemeztábla kiosztását, technológiai folyamatait, ezek normaidejeit, a megmunkáló gépeket, az esetleges kooperációs folyamatokat, a felületkezelési eljárásokat, és az ellenőrzéshez szükséges paramétereket rögzítik a rendszerünkben – Szabó Árpád technológiai vezető irányításával.

Ezek a gyártás területén – a gyártásirányító rendszerünknek köszönhetően – a kihelyezett terminálokon bármikor lekérhetőek, leellenőrizhetőek, így nagyban segítik a dolgozóink munkáját, illetve rögzítenek minden munkafolyamatot, ami terméket érinti.

Gyártás


A gyártási folyamatok a technológia által előírt sorrendben, szigorú normatívák szerint történnek.

Termelés irányító rendszerünknek köszönhetően a gyártás folyamatosan követhető, ellenőrizhető. A terület Nyári Zoltán termelési és minőségirányítási vezetőnk irányítása alá tartozik.

A gyártási folyamat az alábbi állomásokon keresztül halad –a terméktől függően:

Lézervágás * Stancolás * CNC élhajlítás * Hegesztés, összeállítás * Lemunkálás * Kötőelem sajtolás, csaphegesztés

Gépkezelőink számítógépes rendszerünkön keresztül jelentik készre az adott gyártási folyamatot – másodperc alapon.

Minőség ellenőrzés


A gyártás elengedhetetlen része a folyamatos ellenőrzés.

Dolgozóink a megmunkált termékeket a gyártási volumenhez igazodva ellenőrzik, így minimalizálva és szűrve az esetleges hibalehetőségeket.

Minőségellenőreink az Ön igényihez igazodva készítenek jegyzőkönyvet méréseikről.

Felületkezelés


Korrózió elleni védelem, állagmegőrzés, vagy esztétikai megjelenés biztosítás? Festő üzemünkkel, illetve kooperációban az alábbi eljárásokkal állunk rendelkezésére:

<strongElektrosztatikus porfestés – kézi és automata soron a gyártás volumenétől függően
Galvanikus horganyzás – kék-sárga-fekete passziválás
Tűzihorganyzás
Kémiai nikkelezés

Goór Adrienn festőüzem vezetőnkkel egyeztethet szakmai kérdésekben.

Csomagolás


Termékeinket a végső minőségellenőrzés után csomagoljuk készre – a megrendelésben előírtaknak megfelelően.

Festett termékek esetén ajánlatunk minden esetben tartalmaz állagmegőrző csomagolást.
Ettől eltérő igényét kérjük, megrendelésében jelezze.

Kiszállítás


A megrendelt termékek pontos határidőre történő kiszállítására is van megoldásunk. Szállítmányozó partnereink mellett, saját gépkocsi parkkal is rendelkezünk, így a kiszállítások zökkenőmentesen lebonyolíthatók, mind hazai, mind pedig nemzetközi viszonylatban is.

Visszacsatolás


Reméljük megrendelés esetén a fentebb felsorolt folyamatok végeztével, munkánkkal elégedett Partnerünket köszönthetjük Önben.

Amennyiben észrevétele, javaslata lenne a megrendelésekkel kapcsolatosan, kérem hívja bizalommal Linardics Dóra stratégiai, vagy Szkubenics Attila műszaki igazgatót.

Köszönjük bizalmát!