Linardics Kft. Linardics Kft. Alapítva 1994-ben|ISO 9001

Menu

Ebben a pillanatban nincs eladó gépünk. Kérjük, nézzen vissza később, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az szkubenics@linardics.hu címen!

Cégünkről

A Linardics Kft. elkötelezett híve az ellenőrzött magas minőségnek

Két évtizede profi a fémiparban

Cégünk egyik fő profilja a lemezalkatrészek mindennemű megmunkálása

A vállalkozás több mint két évtizede, 1994-ben alakult. Cégünk 100%-ig magyar tulajdonú, családi vállalkozás, mely a legmagasabb vevői igényeket is kielégíti. Két fő  egységét a CNC lemezmegmunkáló, valamint a porfestő üzemünk jelentik, amelyek a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően lépést tudnak tartani a mind magasabb szakmai elvárásoknak.

Társaságunk két telephelyen, 3000 m2 gyártási területtel, illetve 8500 m2 összterülettel rendelkezik – saját tulajdonban.

A Linardics Kft. 2004-ben elnyerte az ISO 9001: 2000 minősítést. Minőségpolitikájára a mindenkori, legmagasabb igények kielégítése a jellemző.

Cégünk minden olyan eszközzel, géppel, felszereléssel és számítógépes háttérrel rendelkezik, amellyel biztosítani tudja a gyors, pontos és hatékony munkavégzést. A magasan kvalifikált szakember gárda több évtizedes gyakorlattal áll a Megrendelők rendelkezésére.

A vállalkozás elkötelezte magát arra, hogy Megrendelőinél jelentkező, mindinkább komplex igényeket, hatékonyan megoldja.

LEMEZMEGMUNKÁLÁS

Cégünk a lemezmegmunkálás területén az alábbi technológiákkal áll meglévő és leendő ügyfelei részére:

  • Lézervágás – TRUMPF típusú gépekkel
  • Stancolás – TRUMPF típusú gépekkel
  • CNC Élhajlítás – AMADA típusú gépekkel
  • Hegesztés, összeállítás, lemunkálás
  • Ponthegesztés
  • Csaphegesztés
  • Kötőelem besajtolás

 

trupunch-500

 

ELEKTROSZTATIKUS PORFESTÉS

Az elektrosztatikus porfestés, a felületkezelés egyik legkorszerűbb és legkörnyezetbarátabb technológiája. Korrózióvédő bevonatot képez, megfelelő felületi előkészítéssel öt, tíz, vagy akár tizenöt évre meggátolja a felület korrodálódását.

Porfestő üzemünk egy 7500 mm hosszú, 1600 x 1000 mm széles, valamint egy 3500 mm hosszú, 1600 x 1000 mm széles beégető kemencével rendelkezik, amelyhez konvejorpályás szállító rendszeren keresztül kapcsolódik, öt darab, szóró kabin, amely lehetővé teszi egyszerre több szín festését is. Ezáltal nem okoz gondot, a különböző színekről történő átállás és a rövid határidőre történő vállalás.

A porszórást (szinterezést) Gema és Wagner szórópisztolyokkal végezzük.

A felületkezelés igény szerint zsírtalanítással és foszfátozással, szemcseszórással történik, mosókádas és szóró zsírtalanítással, a szabványoknak megfelelően biztosítják a legmagasabb igényeknek is megfelelő munkavégzés feltételeit.

ITWGemaOptiSelectGunHD